A hulladékok átvételét többféle rendszerben biztosítjuk, melyek közül tetszés szerint választhatnak partnereink egyéni preferenciáiknak megfelelően.

A hulladékátvétel lehetséges módjai

  1. Legnagyobb partnereinknél multilift jellegű, vagy egyéb konténerek kihelyezésével biztosítjuk a szelektív hulladékgyűjtés technikai feltételeit. Ezt követően térítés ellenében gondoskodunk az összegyűjtött egynemű, minőségileg meghatározott hulladékok rendszeres, szükség esetén járatszerű elszállításáról. Telephelyre történő beérkezéskor minősítjük és mérlegeljük a hulladékot, amely a partnerrel való elszámolás alapját képezi.
  1. A hulladékkeletkezési helyen a partner saját maga valósítja meg a szelektív hulladékgyűjtési rendszert. Az itt begyűjtött hulladékokat partnerünk saját fuvareszközével szállítja társaságunk telephelyére, ahol mérlegeljük és minősítjük őket. Ezután kiállítjuk az átvételi bizonylatokat, majd elkészítjük az elszámolást.
  1. Az önkormányzatokkal, illetve a helyi, közszolgáltatást végző szolgáltatókkal együttműködve társaságunk szervezett gyűjtés keretében veszi át a lakosságnál keletkezett elektronikai hulladékot. Az évente egy-két alkalommal meghirdetett gyűjtésen társaságunk emelőhátfalas és/vagy multiliftes konténeres teherautókkal vonul fel. Mindehhez szakképzett rakodószemélyzetet biztosítunk, akik a település szervezőivel közösen bonyolítják le a gyűjtést.

A hulladékátvétellel kapcsolatos szolgáltatások ellátása érdekében társaságunk több száz konténerrel és a konténereket mozgató speciális járművekkel, célgépekkel rendelkezik. A szállítási szolgáltatások irányítása folyamatos szakmai felügyelettel, szükség esetén azonnali beavatkozás mellett történik.