Kiemelt szolgáltatásként kezeljük az önkormányzatok és közszolgáltatók által szervezett lakossági gyűjtésekből származó e-hulladékok elszállítását.

Társaságunk célkitűzései közé tartozik, hogy a környezetre káros elektronikai berendezések (pl.: mikró, sütő, mosógép, szárítógép, hűtő, TV, rádió, magnó, telefon, számítógép, monitor, nyomtató és ezen berendezések tartozékai) ne a hulladéklerakóba kerüljenek, hanem feldolgozzuk és újrahasznosítsuk a bennük található értékes nyersanyagokat.

Mit takar az elektronikai hulladék-gyűjtési szolgáltatás?

Társaságunk vállalja a hulladékok szakszerű elszállítását, amennyiben az adott település önkormányzata megszervezi a gyűjtést és meghirdeti az eseményt. A begyűjtést egy adott időszakban, a település által meghatározott helyszínen bonyolítjuk le. Ezen szolgáltatásunkkal megakadályozható a környezetszennyezés és az illegális hulladéklerakás, melyek egyébként jelentős anyagi terhet rónak az önkormányzatokra. Társaságunk a szakszerű eljáráshoz megfelelő engedélyekkel, minőségirányítási rendszerrel, gépjárműparkkal és szakképzett munkaerővel rendelkezik. Szívesen nyújtunk segítséget továbbá az önkormányzatoknál és intézményeiknél keletkezett elektronikai hulladék átvételében és elszállításában.

Csatlakozzon Ön is elégedett partnereink sorába!


Dobronyi Gábor

ipari begyűjtésszervező

+36 70 644 8552

dobronyi.gabor@alteo.hu

 

 


Mikola Rita

kereskedelmi igazgató

+36 30 948 6280

mikola.rita@alteo.hu