Átmentjük a hulladékokban rejlő értéket

A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Fe-Group Invest Zrt. 1994 óta van jelen a hulladékfeldolgozás piacán. Üzemeinkben a hulladékok az elérhető legjobb technológiávalkerülnek előkezelésre, hasznosításra, ezzel biztosítva az értékes nyersanyagok átmentését a feldolgozóipar számára. Célunk, hogy a technológiai és a szakember állományunkban történő folyamatos fejlesztésekkel, valamint beruházásokkal komplex, magas fokú kiszolgálást nyújtsunk partnereinknek.

Legyen partnerünk
a környezetünk védelmében!

Tevékenységünk kiterjed a különböző hasznosítható anyagok gyűjtésére, valamint komplex hulladékgazdálkodási rendszerek tervezésére és üzemeltetésére. Vállalatunk 1998 óta ISO 9001 és 2001 óta ISO 14001 szerinti minőségbiztosítási és környezeti menedzsment rendszert működtet, ezzel biztosítva a belső szervezettséget, valamint a külső szállítói és vevői kapcsolatok magas színvonalú fenntartását.

Szolgáltatásaink

Bízza ránk cége teljes hulladékgazdálkodását!

Komplex hulladékgazdálkodási tevékenységünk során a keletkező hulladékok felmérésétől kezdve az adatszolgáltatási kötelezettségig mindenben támogatást nyújtunk. A felmérés alapján javaslatot teszünk a hulladékkezelési technológiára, elvégezzük az eszközök telepítését, biztosítjuk a rendszer működtetéséhez szükséges tárolókat, szükség esetén az üzemeltetéshez szükséges humán erőforrást is.

Tudjon meg többet komplex hulladékgazdálkodási tevékenységünkről!

Megnézem