14_1

Komplex hulladékgazdálkodási
tevékenység

A Társaság üzleti partnerhálózatának minél szélesebb körűvé tétele és üzletvitelének stabilitását biztosítandó a különböző iparvállalatok felé ún. komplex hulladékgazdálkodási tevékenység ellátását ajánlja.

E tevékenység keretében Társaságunk:

 • Felméri, pontosítja és minősíti a megbízó iparvállalat tevékenysége során keletkező valamennyi hulladékot és hulladék fajtát.
 • A felmérés alapján és a technológiák vizsgálatát követően javaslatot tesz a hulladékkeletkezést megelőző eljárások alkalmazására és/ vagy a keletkező hulladékok veszélyességének csökkentésére.
 • Ezt követően a keletkező hulladékok kezelési tevékenységét hajtja végre, amelyben elsődleges preferencia a hulladék anyagában történő hasznosítása, majd ezt követi a termikus hasznosítási lehetőség biztosítása és csak a legszükségesebb esetben történik az anyag ártalmatlanítása lerakás útján.
 • Az előzőeknek megfelelően a társaság kidolgozza a megbízó iparvállalat komplex hulladékgazdálkodási rendszerét
 • Biztosítja a rendszer működtetéséhez szükséges tároló (konténerek) és anyagmozgató eszközöket és kidolgozza azt a szállítási logisztikát, amely biztosítja a hulladékkezelés jogszabályokban előírt követelményeinek megvalósítását.
 • Végezetül a megbízó iparvállalat nevében, de helyette elkészíti és elvégzi a jogszabályban előírt adatszolgáltatási kötelezettségeket.
14_2

Előzőekben felvázolt komplex hulladékkezelési ajánlat mentesíti az adott iparvállalatot a hulladékkal kapcsolatos környezetvédelmi kötelezettségek teljesítése, fizikai végrehajtása alól, egyben engedélyei révén biztosítja a hulladékkezelési tevékenység szakszerű ellátását.

Kérjen árajánlatot


  A komplex szolgáltatói igény esetén kérem keresse kollégánkat:

  Fónad Csaba

  Kereskedelmi Igazgató
  Mobil: 06/70-479-5220
  E-mail: kerig@fegroup.hu