önkormányzati elektronikai hulladék gyűjtés                                                   

 

 

Önkormányzati / Települési elektronikai hulladékgyűjtés

 

Tájékoztató Önkormányzatok és Közszolgáltatók részére!

Társaságunk célkitűzései közé tartozik, hogy az összes környezetre káros elektronikai berendezés (Pl.: mikró, sütő, egyéb konyhai berendezések, mosógép, szárítógép, hűtő, TV, rádió, magnó, telefon, számítógép, monitor, nyomtató és ezen berendezések tartozékai) feldolgozásra, hasznosításra kerüljön és ne a szemétbe, hiszen ezekből a berendezésekből új, értékes nyersanyag nyerhető ki.

Így céljaink elérésében külön kiemelt szolgáltatásként kezeljük az Önkormányzatok és Közszolgáltatók által szervezett lakossági gyűjtésekből származó elektronikai hulladékok elszállítását.

 

Mit is takar a szolgáltatásunk?

Amennyiben vállalja az adott Település a lakosságtól begyűjtendő hulladékok megszervezését és az esemény meghirdetését, Társaságunk vállalja a hulladékok szakszerű elszállítását, ezzel is megelőzve a környezetszennyezést. A begyűjtéseket adott időszakra és a Település által meghatározott helyszínen bonyolítjuk le. Ezen szolgáltatásunkkal megakadályozható az illegális hulladéklerakás, amely az Önkormányzatoknak plusz anyagi terhet jelent.

Társaságunk a szakszerű eljáráshoz rendelkezik megfelelő engedélyekkel, minőségirányítási rendszerrel, gépjárműparkkal és szakképzett munkaerővel.

Továbbá az Önkormányzatoknál és intézményeiknél keletkezett elektronikai hulladék átvételében és elszállításában is szívesen nyújtunk segítséget, állunk rendelkezésre.

 

Csatlakozzon Ön is elégedett partnereink sorába!

 

Szolgáltatásunk további részleteiről illetve megrendeléséről  elérhetőségeken érdeklődhetnek:

 

 

Mikola Rita – Üzletágvezető: tel.: 06-30/948-6280     e-mail: mikola.rita@alteo.hu